Киевская Русь
Шануємо традиції, оберігаємо сьогодення,
творимо майбутнє
                        

24.09.2009
СК "Київська Русь" взяла участь у Міжнародному фінансовому форумі

З 14 по 18 вересня страхова компанія "Київська Русь" брала участь у роботі ІХ Міжнародного фінансового форуму, що з 2001 р. щороку проходить у кримському місті Ялта.

Цьогорічний форум був організований Центром бізнес-стратегій "Перспектива" за активної підтримки Ліги страхових організацій України. На форум були запрошені представники органів державної влади, страховики, банкіри, керівники кредитних спілок і недержавних пенсійних фондів, фінансові консультанти та посередники, вчені-економісти, журналісти з України, Росії, країн СНД та Європейського Союзу, США, Туреччини та Швейцарії.

Головна мета форуму - зміцнення та розвиток зв'язків між фінансовими інститутами різних країн, аналіз та вивчення тенденцій розвитку національних ринків фінансових послуг, обмін практичним досвідом.
Темами для численних конференцій, круглих столів та майстер-класів стали питання державного регулювання фінансової сфери, страхування життя та недержавного пенсійного забезпечення, міжнародної практики ядерного та морського страхування, проблем та перспектив моторного страхування, особливостей перестрахування в сучасних умовах, діяльності фінансових консультантів та посередників, актуарного та науково-кадрового забезпечення галузі.

В рамках заходу традиційно відбувся День національного ринку страхування. У цьому році учасники та гості форуму мали змогу ознайомитись з презентацією страхового ринку Великобританії, що є одним з найстаріших і найпотужніших страхових ринків у світі.

Страхова компанія "Київська Русь" висловлює щиру подяку всім організаторам за запрошення взяти участь у роботі форуму та за високий рівень організації і проведення заходу.







Укр

ПрАТ "СК "Київська Русь"

Солом'янська площа, 2, оф.703
тел./факс (+38) 0 44 248 81 76
e-mail: krus@krus.kiev.ua