Киевская Русь
Шануємо традиції, оберігаємо сьогодення,
творимо майбутнє
                        

09.11.2009
Дев'ята річниця СК "Київська Русь"

На початку листопада колектив СК "Київська Русь" відзначив дев'яту річницю з дня заснування компанії.

На свято були запрошені співробітники акціонерного банку "Київська Русь" та представники компаній-партнерів.

Святкування річниці компанії було організовано як тімбілдинг (від англ. team-building - будівництво команди). Такий формат проведення корпоративного свята, коли колектив компанії на певний час перетворюється на команду, члени якої оперативно вирішують поставлені перед ними завдання - будь то приготування їжі, організація дозвілля, турніри, змагання тощо, - допомагає кожному співробітнику краще розкрити свій потенціал, напрацювати схеми плідної взаємодії для досягнення спільної мети.

На думку керівництва компанії, будь-яка ретельно спланована і змістовно проведена корпоративна подія - це новий етап розвитку бізнесу. Такі заходи сприяють формуванню ефективної команди, зміцнюють колектив, піднімають його корпоративний дух та підтримують у тонусі позитивний емоційний стан співробітників.

Захоплюючий квест у осінньому лісі верхи на конях, власноруч приготована на багатті грибна юшка та соковитий шашлик, імпровізована дискотека та вражаючий святковий феєрверк надовго залишаться в пам'яті кожного учасника святкування.







Укр

ПрАТ "СК "Київська Русь"

Солом'янська площа, 2, оф.703
тел./факс (+38) 0 44 248 81 76
e-mail: krus@krus.kiev.ua