Киевская Русь
Шануємо традиції, оберігаємо сьогодення,
творимо майбутнє
                        

29.04.2010
Відбулись Загальні збори акціонерів СК "Київська Русь"

23 квітня 2010 року відбулись чергові Загальні збори акціонерів ПрАТ «Страхова компанія «Київська Русь».

Збори заслухали звіт правління компанії «Про результати фінансово-господарської діяльності товариства у 2009 році» та затвердили фінансову звітність за 2009 рік.

У своєму виступі голова правління Кулак О.Г. зазначив, що незважаючи на несприятливі умови, що склалися на страховому ринку України внаслідок фінансово-економічної кризи, компанії в основному вдалося виконати завдання 2009 року.

У звітному періоді відбувалось зростання надходжень страхових платежів за всіма видами страхування, окрім страхування кредитів, що пов’язано зі скороченням обсягів кредитування у банківській сфері.

В 2009 році компанія належним чином здійснювала страхові виплати, продовжувала удосконалювати бізнес-процеси з врегулювання збитків та продажу страхових продуктів. Зокрема, впроваджена програма з реалізації страхових сертифікатів через мережу Інтернет.

Акціонери також заслухали інформацію про результати аудиторської перевірки, що була проведена ТОВ «БДО Баланс-Аудит». Аудитором встановлено, що всі відомості і дані, наведені у звітності, є достовірними та відповідають вимогам міжнародних стандартів фінансової звітності (IFRS).







Укр

ПрАТ "СК "Київська Русь"

Солом'янська площа, 2, оф.703
тел./факс (+38) 0 44 248 81 76
e-mail: krus@krus.kiev.ua